Cezhraničné fúzie medzi kapitálovými spoločnosťami v Českej republike a Slovenskej republike - Skálová, Jana
Cezhraničné fúzie medzi Českom a Slovenskom. Zmeny účtovných predpisov. Oceňovanie majetku a záväzkov zanikajúcej spoločnosti. Praktický postup.