Vliv vnitrodenních makroekonomických zpráv na akciové trhy nových států EU - Hanousek, Jan
Analýza dopadu makroekonomických správ na výnosy burzových indexov na troch najviac likvidných akciových trhoch nových členských štátoch Európskej únie, Česka, Maďarska a Poľska.