Aktuálne novelizácie vybraných IFRS - Mokošová, Daša, 1979-
Priblíženie novelizácií vybraných IFRS, ktoré vydala IASB v rámnci projektu ročných zlepšení IFRS na obdobie 2008 - 2010. Prijaté novelizácie vybraných IFRS a úprava sporných situácií. Uplatnenie medzinárodných štandardov pre finančné vykazovanie.