Môže byť podnikanie v dnešnej dobe etické? - Foltínová, Alžbeta
Moderné prístupy k etickej stránke podnikania a naplneniu spoločenskej zodpovednosti firiem. Etika - nový predmet v učebných osnovách vysokých škôl. Formy etického podnikania. Vo veľkých nadnárodných spoločnostiach nie je jednoduché vytvoriť univerzálne pravidlá etického kódexu správania zamestnancov, pretože je značne náročné definovať ich na pozadí kultúrnych rozdielov.