Analýza chudoby na Slovensku založená na koncepte relatívnej deprivácie - Želinský, Tomáš
Porovnanie prístupov k meraniu individuálneho blahobytu, z ktorých je následne podrobne rozobraná priama metóda založená na koncepte relatívnej deprivácie.