Vykazovanie a oceňovanie goodwillu podľa IFRS - Parišová, Renáta, 1977-
Goodwill ako aktívum reprezentujúce budúce ekonomické úžitky vyplývajúce z nadobudnutých iných aktív v podnikovej kombinácii. Vykazovanie a oceňovanie goodwillu je akvizičná metóda účtovania podnikových kombinácií. Kvalitatívny opis faktorov z ktorých goodwill vznikol a jeho zverejnenie podľa IFRS 3.