Účtovná závierka zostavená podľa medzinárodných účtovných štandardov pre verejný sektor - IPSAS - Droppová, Dana
Informácie zverejňované vo Výkaze o finančnej výkonnosti alebo v poznámkach. Prezentácie výkazu peňažných tokov. Ďalšie zverejnenia. Zverejňovanie porovnania rozpočtu so skutočnosťou. Zverejnenie účtovných zásad. Hlavné východiská pre neistoty v odhadoch. Ostatné zverejnenia.