Facebook a závislosť - Velichová, Ľudmila
Autorka prezentuje výsledky prieskumu, ktorý sa uskutočnil na vybraných obchodných akadémiách v Bratislave a ktorý bol zameraný na zistenie informácií o účasti respondentov na komunikácii v sociálnej sieti Facebook a o niektorých postojoch respondentov k rizikám tejto sociálnej siete aj vo vzťahu k vzniku závislosti.