Makroekonomický a mikroekonomický aspekt účtovnej osnovy - Surový, Vladimír
Právna úprava výkazníctva v účtovníctve právnických osôb neziskového sektoru v ČR. Porovnanie súčasnej právnej úpravy a výkladu s návrhom nového zákonníka Ministerstva spravodlivosti ČR. Výsledky porovnania a zmeny v účtovnom výkazníctve.