Komparácia metód vykazovania peňažných tokov v prehľade peňažných tokov - Šlosárová, Anna
Prehľad peňažných tokov ako zdroja informácií o príjmoch a výdavkoch peňažných prostriedkov počas účtovného obdobia. Finančná situácia účtovnej jednotky a zmena likvidity. Metódy vykazovania peňažných tokov. Zostavenie účtovnej závierky.