Ústavnoprávne a iné aspekty komanditnej spoločnosti - Chochúlová, Lenka, 1983-
Právo podnikať. Podnikanie podľa Obchodného zákonníka. Komanditná spoločnosť ako právnická osoba. Komanditná spoločnosť ako obchodná spoločnosť.