Medzinárodný finančný prenájom v kontexte DPH - Vašeková, Miroslava, 1978-
Stanovenia presných kompatibilných pravidiel zdaňovania daňou z pridanej hodnoty pri medzinárodnom finančnom prenájme. Špecifikácia finančného prenájmu subjektov členských štátov Európskej únie. Finančný prenájom subjektov z tretích krajín. Globalizácia podnikateľského prostredia.