Analýza významných problémov upravených v medzinárodnom štandarde pre finančné vykazovanie pre malé a stredné podniky - Husárová, Stanislava
Medzinárodné štandardy pre finančné vykazovanie (IFRS) a povinnosť verejne obchodovateľných účtovných jednotiek. Verejná zodpovednosť a zverejnenie účtovnej závierky na externé použitie. Charakteristika a oblasť riešenia problémov v tomto štandarde.