Oceňovanie dlhodobého nehmotného majetku v účtovníctve vybraných subjektov verejnej správy - Krišková, Zuzana
Oceňovanie dlhodobého nehmotného majetku v účtovníctve vybraných subjektov verejnej správy. Spoločná právna úprava účtovníctva SR pre samostatné skupiny ÚJ a to, príspevkových organizácií, obcí a vyšších územných celkov. Vývoj od roku 1993 po súčasnosť.