Spoločenská zodpovednosť účtovných jednotiek - Vlkoláčková, Miroslava
Výkonnosť účtovnej jednotky vo vzťahu k spoločnosti a schopnosť pokračovať v efektívnom fungovaní. Spoločensky zodpovedné správanie ako konkurenčná výhoda. Spoločenská zodpovednosť ÚJ a optimalizácia zisku. Strategické ciele atraktívneho a starostlivého zamestnávateľa. Trvalo udržateľný rozvoj a zlepšenie stavu spoločnosti.