Lack of knowledge networking? The role of discontinuity in post - socialist countries - Rehák, Štefan, 1974-
Vedomosti, význam vedomostí, nové vedomosti, vzdelávanie. Proces vývoja IT bezpečnostného sektora v bratislavskom regióne. Všeobecný pohľad na región. Vývoj informačných bezpečnostných služieb. Úloha vedomostných sietí a inštitúcií. Slovenský trh informačných a komunikačných technológií. Diskusia.