Concetration of FDI and regional disparities - the role of regional policy - Šipikal, Miroslav, 1976-
Vplyvy priamych zahraničných investícií (PZI). Podpora PZI a regionálna politika. Prípadová štúdia o Slovensku. Príklady z niektorých slovenských regiónov.