Ekonomické zabezpečenie obrany a bezpečnosti štátu a vojenské výdavky v čase globalizácie a hospodárskej krízy - Ivančík, Radoslav
Ekonomické zabezpečenie obrany a bezpečnosti v zmenenom bezpečnostnom prostredí. Nové bezpečnostné hrozby. Vojenské výdavky na zabezpečenie obrany a bezpečnosti v čase golbalizácie a hospodárskej krízy.