Riziká vzniku digitálnej priepasti (Digital divide) - Kuchar, Stanislav
Vznik digitálnej priepasti v SR a vo svete. Hodnotenie kvality vysokorýchlostného internetu Broadband quality score (BQS) v SR a vo svete. Vládne programy podporujúce zvýšenie prístupu k širokopásmovému internetu.