Michael Dell a jeho sedm kroků - Hudáková, Ivana, 1976-
Michael Dell, generálny riaditeľ spoločnosti Dell. Začiatky manažérskej a podnikateľskej práce. Riadiace postupy manažmentu. Sedem krokov k úspešnému podnikaniu. Ocenenie prestížnych anglických a amerických ekonomických spoločností. Strategické spojenia s inými korporáciami.