Čerpanie prostriedkov EÚ vybranými inštitúciami verejného sektora - Parízková, Jana
Aktivity verejných organizácií vymedzených zákonom na podporu regionálneho rozvoja a ich úloha pri čerpaní prostriedkov zo štrukturálnych fondov ako jednej zo základných možností externých zdrojov rozvoja regiónu. Projekty vyšších územných celkov. Schválené projekty regionálnych rozvojových agentúr. Rozdelenie obcí podľa krajov a počtu obyvateľov. Podiel obcí so schváleným projektom financovaným zo zdrojov ES. Počet schválených projektov podľa krajov.