Svět platebních karet se mění před očima - Machala, Karel
Kontaktné a bezkontaktné platobné karty. Bezkontaktný systém PayWave spoločnosti Visa. Zavedenie nových kartových organizácií s cieľom obmedziť súčasný "duopol" MasterCard. Mobilné a internetové platby. Ďalší rast v segmente platieb a platobných kariet.