Ekologické zemědělství v České republice - Pařil, Vilém
Východiská ekologického poľnohospodárstva. Princípy ekologického poľnohospodárstva. Inštitucionálne nástroje podpory ekologického poľnohospodárstva. Programové dokumenty českej vlády. Legisltívny rámec Českej republiky. Legislatívny rámec ekologického poľnohospodárstva v EÚ. Označenie bioproduktov v ČR a v EÚ. Vývoj ekologického poľnohospodárstva v ČR. Regionálne porovnanie ekologického poľnohospodárstva v ČR.