Reštrukturalizácia ako metóda ozdravenia podniku v krízových časoch - Daniel, Peter
Procesný postup reštrukturalizácie a jeho etapy. Rozpoznanie hrozby úpadku a zákonné podmienky pre reštrukturalizáciu. Prihlasovanie pohľadávok a jeho úskalia. Reštrukturalizačný plán a taktika jeho schvaľovania.