[Recenzia vedeckého zborníka Inovácie marketingových a obchodných činností] - Čihovská, Viera
Recenzentka hodnotí vedecký monografický zborník ako hodnotný výstup z riešenia projektovej úlohy VEGA č.1/0557/08, ktorý prináša nové, zaujímavé a podnetné návrhy a riešenia v rôznych oblastiach stále viac globálneho trhu.