Product Design and Company Business Results - Knošková, Ľubica, 1965-
Príspevok sa snaží vytvoriť prepojenie oblasti dizajnu s oblasťou obchodu, podnikania. Poznatky z výskumov prebiehajúcich v USA, Európe a na Slovensku. Priemyselný dizajn a jeho vplyv na výsledky podnikania, obchodnej činnosti. Prieskumy o efektívnosti dizajnu.