Quality Evaluation Models in the Life-long Learning - Karkalíková, Marta
Modely hodnotenia kvality. Model hodnotenia kvality riadenia vo vzdelávacej organizácii - QEIS. Model hodnotenia kvality zamestnancov v vzdelávacej organizácii - QEMIS. Model hodnotenia kvality vzdelávacích projektov - QEPIS. Model hodnotenia kvality študentov v celoživotnom vzdelávaní - QESIS. Komplexný model hodnotenia kvality celoživotného vzdelávania - CM.