Outsourcing jako strategie budoucnosti - Hamřík, Antonín
Zvyšovanie efektivity v trhových podmienkach vedie manažment finančných služieb k riadeniu outsourcovaných procesov. Kontrola riadenia rizík a posudzovanie outsourcingu. Príklad správneho kontrolného prístupu.