Strategický rámec efektívnosti a kvality vo vzdelávacej politike SR - Dudová, Iveta
Vzdelanie a odborná príprava sa od prijatia Lisabonskej stratégie (2000) dostali do centra pozornosti v EÚ. Programy a iniciatívy v oblasti vzdelávania v EÚ. Reformy v systéme výchovy a vzdelávania na Slovensku.