Education Quality Evaluation of Life-long Learning - Lacková, Alica
Problém kvality vo vzdelávacích organizáciách, zamerané na celoživotné vzdelávanie a stratégiu vzdelávania v Slovenskej republike. Inovácie a kvalita. Vzdelávacia stratégia celoživotného vzdelávania na Slovensku. Systémy zabezpečenia kvality v oblasti vzdelávania. ISO normy 9001:2008, ktoré môžu byť aplikované pre vzdelávacie organizácie.