Využitie štrukturálnych fondov na rozvoj sociálnej ekonomiky v SR - Poluchová, Ivana
Využitie štrukturálnych fondov EÚ na Slovensku. Čerpanie finančných prostriedkov cez Operačný program Zamestnanosť a sociálna inklúzia. Rozvoj sociálnej ekonomiky na Slovensku. Pilotné sociálne podniky.