Povodňové mapy a prístupy k povodňovému modelovaniu - Garassy, Ladislav
Potreba vylepšenia povodňových máp súvisí so zmenou zemskej klímy a častejších povodní. Veľkoplošné mapy riečnych povodní a hydraulické modely. Možnosti využitia v poisťovníctve. Slovensko v porovnaní s ČR a so svetom. Povodňové smernice EÚ.