Poistné aspekty ropnej havárie v Mexickom zálive - Gáfrik, Jozef
Celkové odhady náhrady škôd ropnej havárie v Mexickom zálive. Dopad na svetové poisťovníctvo. Predpokladané súdne procesy. Pokuty a vyrovnanie sa zúčastnených strán. Okolnosti skúmania poistných aspektov. Odhady náhrady škôd poisťovňami a zaisťovňami. Ekologické škody.