Re-calibration evaluation utilizing data mining methods - Horníková, Adriana
Dolovanie dát ako nová, veľmi dynamická disciplína orientovaná na vyhľadávanie nových poznatkov v databázach. Dolovanie dát - história, filozofia, metodológie. Aplikácia do re-kalibrácie.