Jaké jsou nejčastější bariéry v podnikové komunikaci - Urban, Jan
Komunikácia a informovanosť zamestnancov patria k najčastejšie zanedbávaným, ba dokonca úmyselne opomínaným riadiacim úlohám. Nedostatočná komunikácia ako zdroj mnohých problémov vyskytujúcich sa na pracovisku. Podpora komunikácie a dialógu so zamestnancami.