Japonský pohľad na plynárenstvo - Ševce, Peter
Rozhovor autora článku s Kentaro Morikawom, viceprezidentom japonskej plynárenskej spoločnosti Tokyo Gas. Úloha zemného plynu v japonskej ekonomike. Piliere japonskej bezpečnosti dodávok zemného plynu. Rozdiel v dodávkach zemného plynu medzi Európou a Japonskom. Otázka liberalizácie energetického sektora. Dodávatelia LNG plynu do Japonska. Ceny LNG plynu.