Vybrané determinanty efektívnosti uplatnenia absolventov ekonomických fakúlt na Slovensku - Pasiar, Ladislav, 1984-
Ekonomické vzdelávanie na Slovensku. Absolventi ekonomických odborov zaznamenali v poslednom období rapídny nárast. Miera nezamestnanosti vysokoškolských absolventov. Pedagogickí pracovníci ekonomických fakúlt v SR. Podhodnocovanie spoločenskovedného vzdelávania na ekonomických fakultách.