Praktické využitie materiálnych didaktických prostriedkov na Katedre pedagogiky NHF EU v Bratislave - Pasiar, Ladislav, 1984-
Popis systému využitia materiálnych, ako aj nemateriálnych didaktických prostriedkov počas dvojročného štúdia, doplňujúceho pedagogického štúdia na Katedre pedagogiky a aplikácia poznatkov pri jednom z najpraktickejších ekonomických predmetov, cvičnej firme.