SaaS - móda nebo revoluce v informačních technologiích? - Mrnuštík, Jiří
Informačné technológie ako jadro podnikovej infraštruktúry. Diferenciácia úloh ako hlavná náplň bezpečnosti IT. Technicky a ekonomicky prijateľné riešenia. Konfigurácia služieb a bezpečný server. Rozsiahle projekty a služby Microsoftu. Efektívnosť a šetrenie.