Analysis, geometry and modeling in finance - advanced methods in option pricing - Horníková, Adriana
Recenzia publikácie Analysis, geometry and modeling in finance - advanced methods in option pricing od Pierre Henry-Labordère. Charakteristika publikácie. Rozdelenie publikácie do 12-tich kapitol. Stručná charakteristika kapitol.