Biomasa od A do Z - Karafiát, Josef
Projekt spoločnosti ORTEP, s.r.o. s názvom Využitie obnoviteľných zdrojov energie pre kombinovanú výrobu elektriny a tepla. Využitie biomasy pre výrobu tepla a elektriny. Technické aspekty. Prevádzkové aspekty zdrojov na biomasu. Úspory primárnej energie. Faktory primárnej energie. Ekonomická efektívnosť spaľovania biomasy. Celkový efekt zdrojov na biomasu. Odporúčania pre budúcnosť.