Vojany ukázali biomase cestu
Spustenie spoluspaľovania biomasy v Tepelných elektrárňach vo Vojanoch v júni 2009. Podiel biomasy na energetickom mixe Slovenskej republiky. Podpora vlády. Efekty spoluspaľovania biomasy. Garancia kvality.