Problém sebapoznania v Xenofóntovom diele Memorabilia - Wollner, Ulrich
Problematika sebapoznania v Platónových spisoch a v Xenofóntovom diele. Myslenie a konanie, ktorým človek uskutočňuje sebapoznanie a formuje sám seba. Skúmanie prekážok úspešného sebapoznania.