Trend TOP v priemysle
Analýza slovenského priemyslu. Komodity. Ťažba. Stavebné materiály. Sieťové odvetvia. Hutníctvo. Chémia. Strojárstvo. Elektrotechnika. Spracovanie dreva. Odpady. Polygrafia. Ľahký priemysel. Potravinárstvo.