Predmety, kauzalita a vedecký realizmus - Schmidt, Martin
Vedecký realizmus a vedecké teórie o existencii predmetov. Chápanie konkrétnych predmetov a konkrétnej formy vedeckého realizmu. Koncepcie vedeckého realizmu. Metafyzika vo vzťahu k predmetom.