Exekučný poriadok s komentárom - Hromádková, Lucia
Zákon č. 233/1995 Z.z. o súdnych exekútoroch a exekučnej činnosti a o zmene a doplnení ďalších zákonov (exekučný poriadok) ... a zákonov 144/2010 Z.z. a 151/2010 Z.z.