Slovinsko potřebuje nové zdroje - Margan, Florián
Stručné informácie o Slovinsku a jeho ekonomike. Slovinská energetika. Nedostatok kapacít na výrobu elektriny. Bližší pohľad na výrobu elektriny. Stratégia pre budúcnosť. Investície v rokoch 2009-2018.