Moderní Česko s chytrou energií - Sedlák, Martin
Plán ekologických organizácií, ako môžu zelené inovácie postupne premeniť energetiku Českej republiky. Vysoká spotreba fosílnych palív a vysoká energetická noročnosť českého priemyslu. Znižovanie energetickej náročnosti budov a priemyselnej výroby. Výroba elektriny z obnoviteľných zdrojov. Reálny potenciál obnoviteľných zdrojov.