Interní komunikace jako odraz firemní kultury - Tejnorová, Jitka
Interná komunikácia je odrazom firemnej kultúry a firemná kultúra je ovplyvňovaná internou komunikáciou. Definovanie firemnej kultúry. Manažér HR a interná komunikácia. Interná komunikácia v procese náboru. Krízová komunikácia.