Aaron Levie a Dylan Smith: Ako premeniť školský projekt na miliónový biznis
Aaron Levie a Dylan Smith založili v roku 2005 firmu Box.net, ktorej počiatočným cieľom bolo uľahčiť ľuďom prístup k informáciám z akéhokoľvek miesta na zemi. Riešenia a tvorba stratégie Cloud Content Managementu (CCM).